Jouw Odoo partner in regio Brugge.Wij staan klaar om elke KMO in de ruime regio Brugge te ondersteunen met de juiste bedrijfssoftware.

De mede-oprichter van Nandoo, Ides Van Hove, is een geboren Bruggeling met een passie voor Odoo en technologie. Odoo biedt het meest geschikte en betaalbare systeem voor KMO's.

Odoo is geschikt voor bedrijven in de dienstensector, groothandel, productie en retail. Het modulaire systeem laat je toe om als bedrijf gebruik te maken van de applicaties die voor jou van toepassing zijn. Zo kan Odoo als katalysator dienen voor de verdere groei van jouw bedrijf.

Meer dan 50,000 bedrijven gebruiken Odoo om hun bedrijf te laten groeien.

Je bedrijf laten groeien, dat doe je best met een betrouwbare, professionele lokale Odoo partner.

Wat zijn de eigenschappen van een goede Odoo partner?

Ben je op zoek naar een Odoo partner, dan is niet voor de hand liggend om de juiste keuze te maken. Er zijn immers veel partners met heel veel verschillende kwaliteitsniveau’s. Eén van de belangrijkste criteria is het vermogen van een Odoo partner om de correcte analyse te maken en je dan te begeleiden bij je Odoo platform, en dat op langere termijn. Nandoo zet exact daar op in. 


Advies & analyse

Een goede analyse die standaard configuratie boven maatwerk zet. 

Standaardisatie zorgt er voor dat je een kostenefficiënte implementatie hebt, die vlot onderhoudbaar is en dus een lange tijd meegaat. Teveel of onnodig maatwerk verhoogt de complexiteit van je installatie en leidt vroeg of laat tot onaangename verrassingen.

Implementatie

De begeleiding die je nodig hebt tijdens de implementatie en training. 

En die begeleiding moet zeer nabij zijn. Wij zetten in op begeleiding bij jou ter plaatse. Zo creëren we een band, maar kan je ook snel inpikken op nieuwe inzichten.

Support

Een dienst na support waar je altijd kan op rekenen. 

Ook wanneer je Odoo installatie in gebruik is genomen, kan je rekenen op bijkomende ondersteuning, in de vorm van vragen en antwoorden, maar ook training op maat of onboarding voor een nieuwe app.

Deze Brugse bedrijven gingen je voor

Jouw Odoo partner in Brugge

Interesse in Odoo en op zoek naar een partner die jou begeleidt op een persoonlijke en efficiënte manier?


Neem contact op