Referenties.

De succesverhalen van onze klanten. Ontdek hoe zij hun bedrijf optimaliseren met Odoo.

THRIVE

Thrive is een snel groeiende producent van het eerste proteïnerijke sportsbier. De Gentse scale-up slaagde erin een alcoholvrij sportbier te creëren die actief het herstel na een sportprestatie verbetert.

Bij Thrive wordt Odoo in zijn geheel ingezet voor alle bedrijfsprocessen van sales tot boekhouding. Odoo wordt ingezet voor klantenacquisitie en voor de B2B verkoop. Daarnaast wordt ook de boekhouding in Odoo gedaan.

Na een recente financieringsronde is Thrive klaar om internationaal nog meer zijn stempel te drukken en nog actiever te worden in andere landen. De multi-company setup van Odoo is de ideale manier om het overzicht te bewaren. 

#scale-up #retail #eCommerce #multi-company #crm  #boekhouding

De Slijpmobiel

De Slijpmobiel is met zijn 7 werknemers actief in het slijpen van messen. Zo bedienen ze 2 grote groepen klanten:

De grootste groep zijn horeca en grootkeukens. Zo telt De Slijpmobiel meer dan 2000 klanten in West en Oost-Vlaanderen waar ter plaatse wordt gegaan om de messen te slijpen. 

Hiervoor wordt de Field Service app van Odoo in combinatie met de verkoop en facturatie ingezet om dit zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast worden ook particulieren die messen binnen brengen geholpen. Om dit proces te stroomlijnen wordt de kassa applicatie van Odoo ingezet.

#field-service #kassa #crm #boekhouding #planning

EnergieWest

EnergieWest is een bedrijf dat al meer dan 15 jaar zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen plaatst. 

Om de werking van hun sales team te optimaliseren zijn ze overgeschakeld op Odoo CRM. 

Zo wordt Odoo ingezet voor het hele proces van het aanmaken van een lead tot het maken en ondertekenen van offertes en finaal het versturen van de facturen. 

Het inplannen en opvolgen van de plaatsing in combinatie met het aanvragen van de nodige certificaten en vergunningen wordt volledig beheerd dmv de Odoo planning en project applicaties.

#field-service #planning #projecten #crm

white bed pillow on brown wooden bed frame

Bosmans Slaapcomfort

Sinds 1941 een klinkende naam in de fascinerende slaapwereld. 

De verkoop van grote merken van bedden, matrassen en gerelateerde producten en diensten, vindt zowel plaats in de winkel als via de webshop. Zo bedienen ze vanuit Heist-op-den-Berg klanten in binnen- en buitenland.

Odoo wordt gebruikt voor het beheren van de verkoop, voorraad en facturatie. Ook maken ze gebruik van het kassasysteem en de bijhorende korting- en loyaliteitsprogramma’s waar de klanten gebruik van kunnen maken. Zo wordt maximaal aan klantenbinding gedaan.

#retail #kassa #voorraad #boekhoudingperson holding pencil near laptop computer

Sidekick Administratie

Sidekick administratie ontzorgt particulieren en bedrijven van hun administratieve rompslomp en geeft financieel advies. Op deze manier kunnen hun klanten zich focussen op de zaken waar ze zelf hun tijd in willen steken. 

Ze gebruiken Odoo om nieuwe klanten te werven en offertes uit te sturen.

Elk project bij een klant wordt vanuit Odoo beheerd en gepresteerde uren worden nauwkeurig bijgehouden in de Odoo timesheets app om deze vervolgens naar de klant te factureren.

#dienstensector #projectmanagement #timesheets #facturatie 

Stan Editions - Candl Stacks

Candl Stacks is een merknaam voor de stapelbare kaarsen die geproduceerd worden door de scale-up Stan Editions en in meer dan 15 landen verkocht.

Odoo wordt ingezet om de wereldwijde on- en offline B2B verkoop te beheren. 

Voor het online gedeelte werd hiervoor een B2B webshop gecreëerd die ook als leveranciersportaal dient. Daarnaast gebruikt Stan Editions ook de Odoo boekhouding applicatie om al hun financieën te beheren. 


#scale-up #eCommerce #leveranciersportaal #crm #voorraad #boekhouding

Word jij  het 

volgende

succesverhaal?


Neem contact op

turned-on monitor