Onze aanpak.

Wij verbeteren je bedrijfswerking met Odoo, de beste software om je bedrijf te runnen.

Klaar om Odoo te gebruiken binnen je organisatie?


Succes met Odoo in 4 stappen.

Wij implementeren Odoo met een professionele en duurzame aanpak

Analyse

Wij bereiden je Odoo project grondig voor. We maken een Return On Investment (ROI) analyse en analyseren zorgvuldig de noden van jouw bedrijf. Zo bedenken we een Odoo implementatieplan dat perfect past bij je processen en werkmethodes.

 • Business analyse
 • Functionele -en technische analyse
 • Data analyse: import en structuurontwerp
 • ROI berekening

Onze consultants analyseren grondig alle bedrijfsprocessen om nauwkeurig in kaart te brengen hoe jouw onderneming vandaag werkt. Wat loopt al efficiënt en moet behouden blijven, en wat kan er beter? Op basis van al deze informatie, worden alle business requirements duidelijk die gebruikt zullen worden om jouw Odoo omgeving op maat in te stellen. Welke data heb je nodig, en hoe gaan we jouw bestaande data importeren in het Odoo platform. Is er maatwerk nodig, dan maken we daar een grondige analyse van, zodat we deze toekomstbestendig kunnen ontwikkelen.

Wij werken altijd aan een betere bedrijfswerking voor onze klanten. 

In welke fase je je ook bevindt, je kan rekenen op strategische begeleiding: vanaf het begin van de samenwerking, en op lange termijn.
Regelmatig word je voorzien van nieuw advies en nieuwe inzichten die nuttig kunnen zijn om nog meer waarde uit Odoo te halen, en voor alweer een efficiëntere werking van je organisatie. 

Strategische begeleiding.

Implementatie

Ook tijdens de implementatie zijn onze Odoo consultants zeer nabij. Onze aanpak maakt het verschil: je hebt één aanspreekpunt en onze mensen komen bij jou op kantoor de implementatie doen. Tijdens de implementatie kan je rekenen op een transparante rapportering van de vooruitgang.

De implementatie van Odoo steunt zoveel mogelijk op standaard configuraties en vermijdt maatwerk waar het kan. Waar maatwerk vereist is, wordt deze professioneel omkaderd zodat je investering blijft renderen, ook op langere termijn.

 • Implementatie van de use cases
 • Technische ontwikkeling
 • Change management
 • Rapportering en opvolging

Tijdens de implementatie gaan we ook verder op het change management; we hebben aandacht voor de tijd en energie die jij nodig hebt om te leren werken met Odoo als platform en helpen je om de interne adoptie succesvol te laten verlopen.

Training & interne adoptie

Een nieuw systeem voor bedrijfsbeheer in gebruik nemen is een grote stap. Wij begeleiden je werknemers met een grondige opleiding. Daarin leert iedereen niet alleen hoe het systeem werkt, maar ook waar de grote voordelen en snelheidswinst binnen het Odoo systeem zitten. 

 • Opleiding ter plekke of via videoverbinding
 • Praktijk – en resultaatgericht
 • Op maat van jouw bedrijf

Heb je na verloop van tijd nood aan een oplossing? Geen nood, we plannen een extra opleiding op maat in. Daarbij nemen we je extra vragen en nieuwe inzichten graag mee om je werken opnieuw te optimaliseren.

Lancering & support

Op het moment dat je je nieuwe Odoo omgeving in gebruik neemt, kan je rekenen op extra ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. 

 • Hypercare in de week van go-live
 • Support dienst waar je kan op rekenen
 • Geen enkele vraag is ons teveel

In de week van de go live, zorgen we ervoor dat onze mensen in Hyper Care mode zijn, en dat we dus standby zijn om eventuele onverwachte zaken zo snel mogelijk op te lossen. 

Onderhoud & SLA

Een vraag of dringende oproep? Ons support team staat voor je klaar.

We bieden onze klanten de mogelijkheid om een Service Level Agreement aan te gaan, waar je kan rekenen op gegarandeerde responsetijden en een support dienst die je graag helpt met elke vraag. 

 • Professionele support dienst
 • Service Level Management en response tijden
 • Zorgenvrij Odoo onderhoud

Wij onderhouden je Odoo omgeving met een gedegen onderhoudsplan zodat je telkens met software werkt die veilig en stabiel is.  

Altijd bereikbaar. 


Een vraag of een dringende oproep? Ons support team staat voor je klaar.

Neem contact op voor een offerte


CONTACT

FIELD SERVICE

​MANUFACTURING

​DIENSTENBEDRIJVEN

​RETAIL

​WHOLESALE

Odoo past ook bij jou.