KMO-Portefeuille.

Nandoo levert diensten onder de KMO-portefeuille. Met deze subsidie verbeteren onze klanten hun eigen onderneming met financiële steun van de Vlaamse overheid.

Voor wie is de KMO-Portefeuille?

Als kleine of middelgrote ondernemer in Vlaanderen, is de kans groot dat je gebruik kan maken van de KMO-Portefeuille. Kort samengevat moet je firma in Vlaanderen zijn gevestigd, met werknemers in Vlaanderen. Je moet ook voldoen aan de Europese KMO definitie. Dat houdt voornamelijk in dat je een maximale jaaromzet hebt van 50 miljoen euro of een maximaal balanstotaal van 43 miljoen euro.

Hoeveel steun kan je krijgen?

Afhankelijk of je een kleine of middelgrote onderneming bent, kan je steun genieten, respectievelijk 20% of 30%. Er is een jaarlijks maximaal bedrag van 7.500 euro. Voor cybersecurity is het steunpercentage hoger (35% en 45%)

Welke Nandoo diensten kunnen een subsidie krijgen?

De KMO-Portefeuille verleent een subsidie voor advies -en opleidingstrajecten.

Advies en strategie

​Elke Odoo implementatie vergt een advies traject; hoe het Odoo ERP zal worden opgezet in functie van je bedrijfsprocessen en welke optimalisaties daar uit volgen. Elk adviestraject bestaat uit een probleemstelling (jouw uitdaging), een strategisch advies en een implementatieadvies. Hierna kan de Odoo implementatie starten.

Opleiding en training

Ook een gedegen opleiding is subsidieerbaar. De Nandoo opleidingen hebben als doel om de werking van je organisatie te verbeteren en te digitaliseren. 

Vaak zijn meerdere opleidingen noodzakelijk, omdat de opleiding voor een zaakvoerder, manager of werknemer en arbeider andere handelingen aanleert. 

Interesse?

Praat met een expert en leer meer over de mogelijkheden.

Neem contact op