Jouw Odoo partner in Gent.

In de regio van Gent kan je rekenen op de ondersteuning van Nandoo als professionele Odoo partner. Met een kantoor aan het Zuid in Gent zijn we vlot bereikbaar voor al onze klanten.

Nandoo in Gent


Gent – Zuiderpoort/Bellevue
Gaston Crommenlaan 8 – bus 5
9050 Ledeberg

hello@nandoo.be

Odoo ondersteuning voor alle Gentse ondernemers

Met Odoo als kerntechnologie staan we klaar om jouw zaak in regio Gent te ondersteunen. 
Elke KMO in regio Gent kan profiteren van de voordelen die Odoo biedt. Het beheer van je zaak wordt zoveel makkelijker door de apps van Odoo. Alle apps zijn goed geïntegreerd met elkaar, waardoor je zowel verkoop, stock, boekhouding en planning op een optimale manier beheert.

Gent is booming

Gedurende de laatste 10 jaar heeft Gent een sterke economische ontwikkeling doorgemaakt. Een aantal grote bedrijven hebben er zich gevestigd en er zijn veel KMO zones ontwikkeld en een heel aantal is ook nog in ontwikkeling. De ring rond Gent is vlot bereikbaar en Gent ligt geografisch zeer interessant. In combinatie met een bruisende binnenstad als toeristische trekpleister, maakt dat van Gent een ideale locatie om een zaak op te starten en uit te bouwen. 

Odoo is ideaal geschikt om de ontwikkeling van elk bedrijf te ondersteunen. Vanuit de scale-up fase zorgt Odoo ervoor dat je tijd bespaart en kan opschalen naar een hoger niveau. Ook in Gent is de war for talent een dagdagelijkse challenge voor elk bedrijf. Daarom is het cruciaal om waar mogelijk processen te optimaliseren en automatiseren zodat je werknemers op de meest productieve manier te werk gaan.

Beheer je Gentse onderneming met Odoo


Ontdek Odoo

Odoo voor Gentse ondernemers

Omdat Odoo apps bevat voor zowel groothandels, retailers als servicebedrijven, gebruiken al meer dan 10 miljoen gebruikers Odoo. Dat wijst duidelijk aan dat enorm veel ondernemers er voor kiezen om hun bedrijf met Odoo te beheren.
Sinds de vernieuwing van het Gentse bestuursakkoord is het aantal startende ondernemers in Gent op een hoogtepunt. Dat leidt tot veel verschillende ondernemingen die allemaal hun eigen manier van organisatie hebben. En daar heb je een IT systeem voor nodig dat je helpt om papierwerk of repetitief werk te vermijden. Elk type ondernemer is er daarom bij gebaat om de stap naar Odoo te overwegen. 
Bovendien combineert Odoo functionaliteiten die je anders in verschillende apps moet gaan zoeken. Dat maakt Odoo uniek en zeer competitief tegenover concurrenten zoals Salesforce (CRM), Dynamics (ERP/CRM), of lightspeed (commerce en kassa). Waar anders vind je een softwareplatform dat ERP, CRM, E-commerce, website, planning, HR en project management combineert?

​Wat zijn de eigenschappen van een goede Odoo partner?

Ben je op zoek naar een Odoo partner, dan is niet voor de hand liggend om de juiste keuze te maken. Er zijn immers veel partners met heel veel verschillende kwaliteitsniveau’s. Eén van de belangrijkste criteria is het vermogen van een Odoo partner om de correcte analyse te maken en je dan te begeleiden bij je Odoo platform, en dat op langere termijn. Nandoo zet exact daar op in. 

Advies & analyse

Een goede analyse die standaard configuratie boven maatwerk zet. 

Standaardisatie zorgt er voor dat je een kostenefficiënte implementatie hebt, die vlot onderhoudbaar is en dus een lange tijd meegaat. Teveel of onnodig maatwerk verhoogt de complexiteit van je installatie en leidt vroeg of laat tot onaangename verrassingen.

Implementatie

De begeleiding die je nodig hebt tijdens de implementatie en training. 

En die begeleiding moet zeer nabij zijn. Wij zetten in op begeleiding bij jou ter plaatse. Zo creëren we een band, maar kan je ook snel inpikken op nieuwe inzichten.

Support

Een dienst na support waar je altijd kan op rekenen. 

Ook wanneer je Odoo installatie in gebruik is genomen, kan je rekenen op bijkomende ondersteuning, in de vorm van vragen en antwoorden, maar ook training op maat of onboarding voor een nieuwe app.

Interesse?

Ben jij ook een ambitieuze ondernemer in regio Gent, die op zoek is naar een betere manier om je bedrijf te runnen? Dan is Odoo zeker iets voor jou.

Neem contact op met Nandoo